Toolbox wonen

VORM 6D appartement

Het nieuwe appartementenconcept in een bewezen bouwsysteem

Over dit concept:

VORM maakt al jaar en dag zelf conceptwoningen, de VORM 6D woning; moderne, betaalbare woningen, volledig afgestemd op ieders woonwens en leefstijl en passend bij iedere gevraagde beeldkwaliteit. De tevredenheid van onze gebruikers en afnemers is onze belangrijkste drijfveer. Kortom; samenwerken, luisteren naar de belangen en verantwoordelijkheid nemen om te komen tot een goed eindresultaat.

VORM levert inmiddels ook 6D appartementen. Dit is een standaardappartement die we tot 4-5 bouwlagen erg efficiƫnt en betaalbaar kunnen realiseren. De appartementen kunnen in galerij en portiekontsluiting worden geleverd. Binnen het concept kunnen meerdere configuraties worden gemaakt en worden de appartementen in diverse dieptematen aangeboden.

Het VORM 6D appartement past binnen alle stedenbouwkundige kaders en is daarnaast aan te passen aan eventuele locatie-specifieke architectonische wensen of eisen. Omdat het hier een optimaal ontwikkeld product betreft, kunnen de wettelijke procedures versneld doorlopen worden met korte doorlooptijden als resultaat. Zo zijn er zijn bij de grondgebonden woningen bouwtijden van niet minder dan 18 werkbare weken gemeten. Inmiddels heeft VORM al meer dan 1000 6D woningen opgeleverd.

Door te standaardiseren verloopt het bouwproces soepel en kan ook in capaciteit gespeeld worden met de productievolumes. Een VORM 6D woning is duurzaam, energiezuinig en voorzien van de actuele installatieconcepten.

Categorie volgens de Woonstandaard:
PMC 7 & 8